Απόστολος Τσακκιστός «Οι μεταπτυχιακές μου σπουδές ήθελαν οργάνωση και καθοδήγηση…»

Από την αρχή του Λυκείου γνώριζα τι ήθελα να ακολουθήσω. Η ενασχόληση μου με τον αθλητισμό με έκανε να θέτω εξ αρχής στόχους, έτσι ώστε με την πορεία του χρόνου να τους υλοποιώ.

Γι’ αυτό τελειώνοντας το σχολείο κατάφερα να εξασφαλίσω θέση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Δημόσιας Διοίκησης.

Κατά την διάρκεια των σπουδών μου υπήρξα ενεργό μέλος της Φοιτητικής Κοινότητας του Πανεπιστήμιου, κάτι που μου έδωσε την ευκαιρία να μιλήσω με πολλούς άλλους φοιτητές και να ακούσω τα σχέδια τους για το μέλλον μετά την ολοκλήρωση των προπτυχιακών τους σπουδών. Οι πιο πολλοί από αυτούς όπως και εγώ, είχαμε διάφορα σχέδια για μεταπτυχιακές σπουδές τα οποία όμως, ήθελαν οργάνωση και καθοδήγηση.

Έτσι μετά και το πτυχίο μου αποφάσισα να αποταθώ στο EurostudiesCy,  γραφείο Επαγγελματικού Προσανατολισμού το οποίο μου το είχαν συστήσει διάφοροι γνωστοί. Εκεί γνώρισα τον Πάμπο Παπαγιάννη Διευθυντή του Γραφείου, ο οποίος μετά από διεξοδική συζήτηση, ανάλυση του χαρακτήρα και των ικανοτήτων μου με βοήθησε να κάνω τις αιτήσεις μου στα κατάλληλα πανεπιστήμια για μεταπτυχιακό στο Human Resource Management (Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού).  Μετά από την εξεύρεση πέντε κατάλληλων πανεπιστήμιων επέλεξα το Πανεπιστήμιο του Leicester όπου και φοίτησα κατά την ακαδημαϊκή περίοδο του 2016-2017.

Κατά την διάρκεια του χρόνου κατάλαβα ότι έκανα την σωστότερη επιλογή μεταπτυχιακού, καθώς εμπλούτισα τον εαυτό μου με περισσότερες γνώσεις, εμπειρία και ικανότητες κάτι που με κάνει να νιώθω πλήρης αποφοιτώντας με το αυτό το Μεταπτυχιακό.

Συνιστώ σε κάθε απόφοιτο Λυκείου ή προπτυχιακού προγράμματος το EurostudiesCy καθώς μέσα από καθοδήγηση θα καταφέρουν να πάρουν τις σωστές αποφάσεις που ταιριάζουν σε αυτούς για το μέλλον τους.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s